Wednesday, January 02, 2013

Nyårsafton ja

 I, Isabell, Magda

Nyårsafton började klockan 19 (om man inte räknar med champagnezumban vi hade innan på dagen) då jag plockade upp Linda och körde till Jacob. Blev lite välkomstskumpa då vi väntade på att resten av gänget skulle dyka upp. Det första Magda gör när hon kommer är att välta ut ett Orreforsglas med rumpan när hon ska hälsa på Linda :P 

Sen blev det mat, med tomatsoppa, rostbiff, sallad, potatisgratäng och sedan varm äpplepaj med vaniljsås. Supergott och Jacob var snäll som hade lagat allt :) Och såklart en hel del dricka. Under middagen hann Patrik "skåla med sig själv" och ta i sönder ännu ett Orreforsglas, duktiga paret där...hehe...

12-slagt närmade sig och vi stack ut för att kolla rakter (och smälla, eller Patrik iaf) och så Magda's två eldlyktor som var smärre livsfarliga :P Tillslut flög de upp men landade i Jacob's granne's träd, så det blev lite jobbigt tills de slocknade...haha... Och poppa lite skumpa såklart.

Därefter kom taxi:na och körde oss till Hipp där bord och skumpa väntade. Förköpta biljetter såklart, VIP-kön gick på 2 minuter, medan andra stackare fick stå och vänta i halvregnet.

Jag skulle då hålla mig till att bara dricka min Bombay Sapphire/tonic och så då skumpa...ni kan gissa hur det gick. 

Redan på middagen blev det både whiskey och vin också. Och inne på Hipp blev det både Piggelin-shots och Sambucca, P2 och Red Bull/vodka. Förvånansvärt mådde jag helt OK dagen efter :)

Supertrevlig kväll och natt. Tack allihopa! Vad hittade ni på på nyårsafton?

 Jacob

 Linda & Isabell

 Eldlyktan

 Med bröderna Linders, Victor & Jacob

Med Magda & Patrik

Blev en hel del foton så får dela upp de lite :) more to come!

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM

2 comments:

Jaana Oh said...

Ni verkar ha haft en underbar fest på nyårsafton! Härliga bilder!

Vicky M said...

tack, det var jättetrevligt :)