Friday, January 04, 2013

Nyårskrönika 2012

2012 var inte det bästa året ur många synpunkter. Jag har nog aldrig haft ett år då vän efter vän har svikit ens tillit så mycket som året som gått. Som om någon kastar ner en från ett höghus och fast det mesta redan ligger utspritt så tar de hissen ner och trampar på en. Året har dock lärt mig mycket. Tilliten återkommer aldrig och egentligen hade jag kunnat stryka många vänner på min lista. Men tiden läker sår heter det, så de får stå kvar på listan, svartlistade dock. Vet de om det? De borde veta, jag har förändrats sjukt mycket under året. Men låt oss ta allt annat månad för månad. 2012 var drama året, det är ett som är säkert.

Januari:
Nyårsafton var ganska crazy och dramat började väl redan denna månad. Jag yttrade mina åsikter och det uppskattades inte då det inte var vad personen ville höra (borde kanske ha läst mitt eget blogginlägg: Ärlighet varar (inte alltid) längst ). Och mina multipla flygresor började här med Världs Cupen i Zakopane, som jag annars inte minns så mycket från. Så tydligen var det inget speciellt. Jag hade inte flyttat in i min lägenhet än, men inredningen och renoveringen var i full gång. Hade också ganska mycket på Universitetet.
 

Februari:
Började läsa portugisiska, något av det bästa jag gjort. Och så började jag, liksom så många andra med Dukan. Fler flygresor, VM i Norge, Vikersund som var en ren katastrof med tanke på allt som hände där. Även därför jag just under den tiden inte bloggade något om det, men än att organisationen var åt helvete. Detta var väl ännu något som visade mig att jag inte orkar med allt inom backhoppningen längre och att jag är glad att jag inte direkt jobbar inom värld cupen mer. Och så tog jag en flygtur till Polen också. Ansiktsbehandlingarnas månad, tror jag gjorde typ 6 stycken eller nåt..haha.. Jobbet med att göra lägenheten klar fortsatte.

Mars:
Inflyttning i lägenheten :) Shoppade som en galning. Flög till Planica för Världscups avslutningen som även den inte var något speciellt. En del av mitt missnöje fick ni dock se i bloggen. Och såklart flög jag även till Polen denna månad, Reunion party för sim-EM:et var det :)  Atos fick somna in :( Elina lärde oss att det finns något som heter coregasm,
dvs orgasm på gymmet!

April:
Helt pötsligt skaffade jag mittbena efter ett besök på Jean Louis David, samtidigt klipptes 15cm av. Måste även nämna Andréa's totally FAB krönikor under denna månad!

Maj:
Shoppade nagellack som en galning, vet inte vad som for i mig. Fick även veta att jag vunnit resan till New York med bloggslaget! Trewor visade att han inte var ett FC Barcelona fan..haha.. Hade ett litet inflyttnings-event hemma hos mig :) Loreen vann Eurovision Song Contest! 10 års jubileum Flyinge ihop med Hippologigymnasiet som jag var första kullen på. Jag hoppade dock av det efter 1 år.

Juni:
Midsommarafton var GALEN, minns ni att jag hamnade i poolen? Och så gjorde jag botox i pannan, vilket det blev en ganska stor grej av både på min FB och i bloggen. Euro 2012 började. Det kom upp grejjer som gjorde att jag inte åkte ner och jobbade, tyvärr. Blev mycket fotboll i bloggen. Skaffade min nyaste tatuering, den 3:e i raden.


Juli:
Spenderade en hel del tid i Polen. Flög iväg till London OS :) Sjukt kul upplevelse! 


Augusti:
Malmöfestivalen var trevlig :) Var uppe i Stockholm där jag mötte upp fina Andréa. 2 kontinenter, 6 städer, 5 flyg, 8 dagar. Busy månad jadå. Flög till New York med Bloggslaget och hade en fantastisk långweekend där.


September: 
Efter New York, åkte jag vidare till Washington DC och Elina där jag hade so much fun och quality-time med min fining. Lärde känna en massa übersöta människor och shoppade en massa. Därefter körde vi en week-end till i New York innan jag begav mig till min kusin i the Hamptons för några dagar innan jag flög vidare till Jennifer i Los Angeles. Mer om USA-resan kan ni läsa HÄR

Oktober:
Så jävla tråkigt att komma hem från USA. Typ min "depression" började direkt och jag började klura på min "flytt" till Brasilien. Det var dock en fin höstmånad, varmt och soligt. Var iväg och spela in på Wallander-inspelningen. Lillami gjorde en lite intervju med mig. Åkte till Polen över Halloween.

November:
En massa event att springa på vilket var trevligt. Jag fyllde år, vilket i slutändan var lite av en disaster p.g.a. flera saker, men men. Stor tenta, så massa plugg på bibblan blev det också. Var iväg och såg Magda vinna lite medaljer på Sim-SM i Helsingborg. Och Brasilien planerna började ta mer form.

December:
Events. Jobbade under Stjärnklart. Elina var i Sverige så hann få in en date med henne :) Ingen julstämning alls och en trevlig nyårsafton.

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

12 comments:

Anonymous said...

Looove this! Ska också göra en! Pussss E

Heponimake said...

Ohhhh - vilket härligt inlägg! <3 Jag orkar inte göra nån sån men ja, gillade din krönika! Kram kram

Anonymous said...

Malaysia & Singapore & brunei greatest on-line blogshop for wholesale & quantity korean accessories, earrings, earstuds, pendant, rings,
bangle, trinket & hair add-ons. Deal 35 % wholesale rebate. Ship Worldwide
Also visit my web page :: plumber Bondi

Vicky M said...

tack töser <3

Anonymous said...

You actually make it seem so easy with your presentation but I
find this matter to be really something which I think
I would never understand. It seems too complicated
and extremely broad for me. I am looking forward for your next
post, I'll try to get the hang of it!
My site web hosting delhi

Anonymous said...

Thanks for ones marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you may be a great author.

I will ensure that I bookmark your blog and will often come
back in the foreseeable future. I want to encourage continue your great job, have a nice weekend!
Feel free to surf my web site ... london escort

Anonymous said...

Spot on with this write-up, I absolutely believe that this website needs much more attention.

I'll probably be back again to read more, thanks for the info!
Check out my web-site ... ikea furniture assembly service

Anonymous said...

You really make it seem so easy with your presentation
but I find this topic to be actually something which I think I would never understand.
It seems too complicated and very broad for me.
I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of
it!

Also visit my blog; Apartments in Oba for sale

Anonymous said...

You've made some decent points there. I checked on the web for more info about the issue and found most people will go along with your views on this web site.

Here is my web blog: job search

Anonymous said...

Thanks , I've just been looking for info approximately this subject for a long time and yours is the greatest I have came upon so far. However, what concerning the conclusion? Are you positive concerning the supply?

My website :: safco mail sorter

Anonymous said...

Link exchange is nothing else except it is only placing the other person's webpage link on your page at appropriate place and other person will also do same for you.

my homepage :: MuratTavman
Also see my web page > Fityemek

Anonymous said...

Thanks for the good writeup. It if truth be told was once
a leisure account it. Look advanced to more added agreeable from you!
By the way, how can we be in contact?

Visit my webpage ... mold abatement