Thursday, January 03, 2013

Sponsrad video - Kanal5

Året börjar fint i tv-syfte. För ett tag sedan bad jag er om tips på bra tv-serier att titta på, tyckte ni var dåliga med att ge tips :P Blev glad när jag dels såg beskrivningen av handlingen samt "trailern" till denna nya serie som ska börja visas på Kanal 5, "Person of Interest". Verkar vara precis "up my alley" är det gäller tv-serier. Just nu finns det jue så himla många komediserier på tv:n och jag tycker jue nästan inte att någon är rlig. De enda komediserierna som jag kolla på är Hot in Cleveland, Cougar Town och Happy Endings, annars så har jag inte mycket till övers för komedier (om det inte gäller filmer såklart). I USA så är Person of Interest inne på sin andra säsong och har väldigt höga tittarsiffror och betyg, så den 10:e Januari ska jag absolut sätta mig framför tv:n och slå på 5:an. 
Den före detta CIA-agent John Reese som gått under jorden kontaktas av miljardären och datageniet Harold Finch som har byggt ett komplicerat datasystem för förutser brott. Tillsammans övervakar de personer för att i rätt ögonblick försöka förhindra att brott sker.
Någon annan som hört något om serien innan? Vad tycker ni om trailern?

Läs mer om Person of interest
 


Ett annat stort plus är att den utspelar sig i New York City, och efter min senaste visit där är jag jue typ kär i den staden :)
 
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM!

1 comment:

Anonymous said...

Whats up are using Wordpress for your site platform?
I'm new to the blog world but I'm trying to get started and set
up my own. Do you need any html coding expertise to make your own blog?
Any help would be really appreciated!
Also see my site > know memes