Friday, November 18, 2011

VERSACE it was

Direkt efter mitt seminarie i Lund så begav jag mig in till stan och H&M. 10.20 om jag dit och fick ett fint guldigt armband, vilket betydde att jag hade tillträde till Versace for H&M kollektionen kl. 12.05-12.15 (ja, man får bara 10 min på sig) och det var 10:e gruppen d.v.s. 270 pers hade fått tillträde innan.


Jag var väldigt positivt överraskad av kollektionen online, men när jag fick se och känna på plaggen i butik, så var jag sjukt besviken. Jag tycker persoligen att det syns att det är H&M-plagg, materialen känns inte det minsta exklusiva, snarare tvärt om. De två sakerna som jag helt ville ha, ja de fanns såklart inte (pälsvästen och skinnjackan, men jag kan jue alltid betala överpris för de på Tradera om jag vill...hehe..). Köpte dock 3 klänningar (2 Botoni Oro och en Metal Mesh), en ring och ett par skor till min pappa iaf :)



Vad tyckte ni om kollektionen? D.v.s. ni som såg den? Köpte ni något?

xoxo,
Vicky

1 comment:

Predatory Blonde said...

Det ar ju det dar som a grejen, det ar ju sallan "exklusivt" nar det for billiga kedjor tyvarr. Fast skoj anda saklart! Jobbigt att behova vanta och sen bara fa 10 min pa sig. Kul att du fick med dig lite iaf :)

Pusssssssss