Thursday, May 03, 2012

Har ni sålt guld?

Skrev för ett tag sedan om ett bra sätt att få in en extra slant nu inför sommaren. Det vill säga om man har något guld liggande hemma i form av smycken som man inte använder, eller enstaka örhängen eller liknande, så kan man faktiskt skicka in de och få ganska bra pengar för det. Jag tycker det är ett bra alternativ gentemot att det bara ska ligga hemma och skräpa, SPECIELLT om man tappat ett örhänge, eller om något har gått i sönder.

Innan skrev jag om ett guldbrev, men fick faktiskt frågor om hur man vet att man väljer rätt ställe att skicka sina saker till? Finns faktiskt en jättebra sida som heter Guldpris.se som är en prisjämförelsesida, som fungerar ungefär som t.e.x. pricerunner eller prisjakt där man får upp en lista på de olika sidor dit man kan skicka sitt guld och priserna som de har för dagen. Perfekt tycker jag, så vet man var man får mest betalt för sitt guld :)

Guldpris är up to date då de uppdaterar sin sida och priserna dagligen. Har ni någonsin testat att sälja ert guld via någon sida?


 xoxo,  
Vicky

2 comments:

heponimake said...

Oh... jag har sålt min förra förlovningsring samt vigelring o jävlar vad jag festade loss för den summan! *hornen i pannan sticker fram*

Tycker det är bra idé som du skriver, hur många örhängen har man inte ETT av när man tappat ett eller det ena gått sönder?

SV: Hejsan! Ja, alla vi människor vill nog nå nått med bloggen men undra om alla vet själva vad? Menar - jag har en cp-blogg, alltså jag håller mig inte till ngt specifikt ämne utan det är bara JAG... :)
Ska kika lite i din blogg snart, tycker mig känna igen dig va Elina? :)

Ha en toppenfin dag o helg! JIPPIE - det är ju HELG!

Vicky M said...

hehe..yes, det är säkert från Elina :))