Monday, May 28, 2012

A Kokeshi for my apartment

Fick ett litet skönhetspaket från SkinCity idag med bl.a. denna underbart söta Kokeshi docka som kommer stå perfekt i min nya lägenhet :)

Sedan fanns där Priori gentle facial cleanser och en bareMinerals Advanced Protection SPF 20 moisturizer. Är speciellt nyfiken på bareMinerals produkten för att se hur den passar min hy. Har jue svårt att hitta något som är perfekt för min hy under sommaren då man behöver mer fukt, men samtidigt inte ska blänka och vara fet.
Extra skonsamma fuktlotions för blandhud resp. normal till torr hud och som skyddar med SPF 20 mot solens skadliga strålar. Dessutom ger de massor av antioxidanter och närande mineraler för att stärka skyddet mot miljörelaterad stress och locka fram len, slät och sund hud, varje dag.
bareMinerals 24 h-mineralvård ger huden ett yngre och friskare utseende, med långtidsverkan. Mineralerna i hudvården samarbetar harmoniskt med mineralerna i SPF 15 Foundation och ger otroliga, hudförbättrande resultat: ökad cellförnyelse, minskad synlighet av linjer och rynkor samt förminskade porer.
Produkten är fri från paraben, syntetiska doftämnen och konstgjorda oljor.

Någon som provat någon av produkterna?
Är ni bareMinerals-fans så har SkinCity ett supererbjudande på bareMinerals Hello Gorgeous kit för endast 395kr istället för 1085kr.

xoxo, 
Vicky

No comments: