Saturday, February 23, 2013

Älskar Jennifer Lawrence

Som jag nämt ett antal gånger innan så är Jennifer Lawrence en av mina absoluta favoriter på kändis och skådishimlen sedan en tid tillbaka och nu är hon även det nya ansiktet för Miss Dior. Sjukt snygga bilder. Jag är lite lat ikväll, så ni får ursäkta, men jag snodde detta inlägg nedan direkt från Josabeth :) Och håller helt med att jag föredrar henne som blondin.

Hela Hollywood älskar Jennifer Lawrence. 22-åringen kan välja och vraka mellan projekt som de flesta bara kan drömma om.
I oktober 2012 utnämndes hon till nytt ansikte för Miss Diors handväskkollektion och sa då att “det är en dröm att få representera det ikoniska märket som är så synonymt med high fashion“.
Här är de första bilderna på Jennifer iklädd Christian Dior-designern Raf Simons kreationer. De är tagna av fotografen Willy Vanderperre och kommer synas i alla modemagasins aprilnummer senare i vår.

Jag gillar också henne men tycker att hon är alldeles för hårt och stramt stylad här. Jag tycker hon är SÅ mycket finare som blondin!
På söndag natt svensk tid äger Oscarsgalan rum och då är J-Law nominerad till Bästa skådespelerska för sin roll i Silver Linings Playbook. Hon har varit nominerad en gång tidigare, för Winter’s Bone 2011.
I år har hon en betydligt större chans att vinna. Jag tror det står mellan henne och Jessica Chastain i Zero Dark Thirty. Vad tror ni?
 xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

No comments: