Thursday, February 28, 2013

Jumpsuits

Jumpsuits, playsuits, byxdressar, ja det finns en massa olika namn för dessa godingar. I början av månaden beställde jag en snygg jumpsuit med långa ben från Pepe Jeans och nu när min resa till Brasilien närmar sig med stormsteg(med praktiskt taget över 30 grader varje dag :D) så tror jag att jumpsuits kommer vara det perfekta att ha på sig. Bekvämt och ledigt, lagom moderiktigt och så behöver man inte oroa sig för att något blåser upp eller att man blottar något. När det är supervarmt så vill man gärna ha något lätt och luftigt, så därför väljer i alla fall jag dressar som är lite mer lösa i passformen. 

Bubbleroomfinns en massa olika märken, mina favoriter där kommer bland annat från VILA (t.ex. Duffle jumpsuit som ni hittar på REA nu för endast 239kr!), billiga och supersöta, även från VeroModa eller Rules By Mary.  Sedan har vi One Teaspoon som jag älskar, de kostar dock lite mer, men är såååå fina och materialen är underbara, typ en dröm att ha på sig. 

Själv klickade jag precis hem dessa tre godingar.
 Gillar ni de? Någon favorit?

Vad tycker ni om jumpsuits? Är ni fans eller föredrar ni andra klädesplagg? Och hur ställer ni er till jumpsuits med långa ben?
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

1 comment:

GlamPuss USA said...

Ahhh love the last one! SÅ fin!