Sunday, January 08, 2012

Årskrönika 2011


Another fresh new year is here . . .
Another year to live!
To banish worry, doubt, and fear,
to love and laugh and give!

This bright new year is given me
to live each day with zest . . .
To daily grow and try to be
my highest and my best!

I have the opportunity
once more to right some wrongs,
to pray for peace, to plant a tree,
and sing more joyful songs!

- William Arthur Ward
2011 med ett ord skulle vara mitt "hatord" - LAGOM. Det har varit året lagom. Ups and downs, men egentligen inget stort som hänt. Facebook hjälper en att minnas. Men lets take it month by month:

Januari:
Var en ganska lugn månad. Förutom Trettondagen...den var...crazy minst sagt. Inte ba skumpa som flödade där... Zakopane världs cupen där ganska mycket hände, detta var början till att mitt huvud började snurra för mer än halva året. Seksualna blev låten som gick om och om och om igen.

Februari:
Denna månad var jag på resande fot typ hela tiden kändes det som. Jag flög och reste fram och tillbaka. Jag hämtade Trewor och familjen utökades med en ny medlem :)

Mars:
Jag åkte till Planica och resan var helt amazing, men med en massa drama och missförstånd. Killen gjorde det inte lätt för mig. Efter Zakopane var det dags för Adam Malysz Benefisen i Zakopane där jag och Gregor efter nästan ett års tid löste allt mellan oss, vilket var något av det bästa som kunde hända. Det var riktigt skönt. Killen (ej referert till Gregor) slutade äntligen fibbla och sa som det var, vilket ledde mig in i panic-mode och självförstörelse. Väl tillbaka i Sverige skulle jag iväg till Göteborg på arbetsintervju, men det blev inget med det tillslut. Positionen jag sökte fanns inte tillgänglig.

April:
Hockeymatch mellan Sverige och Ryssland. Omklädningsrummen efter matchen var ja sjukt roliga och man visste inte var man skulle titta..haha... Men jag menar när tränaren tar med en så...haha... En hel del tid spenderades på Lilla Torg, vädret var nice. William och Kate gifte sig och det var ett stort spektakel, dock långt ifrån lika fint och känslosamt som Victoria och Daniels bröllop. Valborg var också en händelse där allt flödade.

Maj:
Jag började på Sweatshop och de flesta av mina dagar spenderades där. Flera timmar, typ minst 6 dagar i veckan.

Juni:
Ännu mer dans på Sweatshop. Lollo's student.

Juli:
Mycket snack om Kevin, och helt plötsligt hörde Kevin av sig. Once in a lifetime typ.
Amy Winehouse hittades död och den hemska masakern på Utöja i Norge inträffar.


Augusti:
Nelly High Heels party på Båten. Malmöfestivalen. Killen blev så struken som han bara kunde bli. Tanken om att köpa lägenhet dök upp.

September:
Första gången på Swing Inn och vilken kväll det blev. Kändes som man var 18år på Privé igen ;) Misslyckat Topshop event.
Jag bytte från PC till MacBook Air. 10 dagar från att temat låg på bordet att köpa lägenhet, var en köpt.

Oktober:
Jag upptäckte serien "Medium" och fastnade. Fick tillträde till lägenheten. Pavel Karelin omkom i en bilolycka, något som tog mig hårdare än jag hade kunnat tro. Inredningsbutiker och byggvaruhus var mitt hem denna månad. Partyna avlöste varann.

November:
Halloween med massa drama, polis och inte vet jag vad. Min födelsedag som blev riktigt lyckad. Jag skrev in mig på Actic och mitt älskade löpband var åter i mitt liv.

December:
Europeiska Mästerskapen i Simning. Jag var med svenska landslaget. En av de bästa sakerna jag gjort i mitt liv. Sjukt kul var det och folket var helt amazing, fucking crazy..hehe... Hann vara hemma i 2 dagar innan jag bokade ett flyg till Stockholm för att bo med ElinaGrand Hôtel i några dagar. Underbara dagar och nätter. Juldagen var one of a kind..haha... Och sedan nyår. Saker som är long time coming, händer. Och utfallet är inte alltid vad man skulle kunna tro :)

xoxo,
Vicky

No comments: