Monday, January 16, 2012

Idrottsgalan 2012 - tankar


Idrottsgalan var ganska tråkig som vanligt. Vem fan är Robin Paulsson ?! Och WTF väljer man någon som programledare som pratar skånska som bara är en sååå ful dialekt?! Markus Hellner var fin :) Therese Alshammar hade det bästa vinnartalet (för Årets Prestation). Sketcherna var ganska tråkiga.

Det bästa på hela galan var en ganska elak kommentar gjord av Robin, som nog fick mesta delen av publiken att känna sig obekväm, vilket också märktes på de få skratten.
"Zlatans bok blir film, det är inte klart vem som spelar Zlatan men statister blir som vanligt övriga i landslaget"
Säga vad man vill, men kul är det och på pricken sant. Ekwall fick sig en känga också, men ska jag vara ärlig så fattade jag den inte förrän jag fick den "förklarad" på Aftonbladet.

Musikinslagen var under mediokra. Nicke Borg försökte sjunga på engelska. Det gick inte så bra.
Kajsa Bergqvist hade en AMAZING klääning. Lesbo-håret borde hon dock byta ut. Sorry. K
ristin Kaspersen hade en fin klänning..om hon hade haft en annan kropp. Charlotte Kalla borde inte klä sig själv. HEMSKT! Malin Baryard-Johnson kom med sin Henrik. Snyggaste paret. Malin hade den rosa Versace for H&M klänningen. Snyggt, hade dock varit ännu snyggare om den varit tajtare, d.v.s. 1-2 storlekar mindre. Och Lokets glansiga bruna kavaj var snygg, stilfull, men byxorna kunde han skippat. De såg ut som pyjamasbyxor á la Hugh Hefner.

Lisa Miskovsky sjöng Fields of Gold till alla avlidna de senaste året. Så fint. Stefan Liv, Jan Svanlund #RIP

Rolf-Göran Bengtsson
vann Jerringpriset! Med vilken marginal! 44,6 procent !


Kollade ni? Tankar?


xoxo,
Vicky

3 comments:

Linn - Norge said...

Jeg så på (i Norge). Den svenske idrettsgallaen var mye bedre enn den norske. I Norge er det desverre kun langrenn, dame håndball og fotball som gjelder.
Så Lisa Miskovsky sang "Fields of gold". Det var vel det beste med hele gallaen etter min mening. Rørende å se klippet av Stefan Liv.

Malin said...

Jag håller med. Jävligt roligt för Roffe och för ridsporten att han vann:)
Sen är ju skämten så jävla dåliga. Tror att jag skrattade en gång

Jenny said...

Nicke Borg brukar sjunga på engelska och det brukar låta bra, dock var london calling en av de sämsta låtar jag hört med honom. Förstår inte varför han skulle slakta låten så :/