Monday, January 30, 2012

Onyttigheter innan Dukan börjar


Skulle egentligen ha börjat med Dukan-dieten (Elina lyckades övertala mig först i Stockholm, sedan i hennes blogg) idag, men eftersom jag är sjuk, så funkar ite det så bra, vilket har gjort att jag flyttat fram startdatum till på onsdag. Idag körde jag sista Redfellas målet med Kaytan, sedan var vi på Barista för lite kaffe och en pekan cheesecake, som jag iofs inte käkade upp, för att jag inte orkade.


Massa kalorier jadå, fast å andra sidan har det inte blivit mycket mat idag. En halv fralla med Creame Bonjour i morse, 1 glas färskpressan grapefruit juice, 1 Berocca Boost, 1 Passionate Pineapple smoothie utan banan, en ABC utan bacon (Redfellas), pecan cheesecaken, stor latte, 1 Red Bull Sugarfree + 1 Red Bull, 1sweetie grapefruit till kvällsmat och 3 koppar te med citron och honung. 



xoxo,  
Vicky

2 comments:

maria said...

Spännande! Jag äter själv Dukan!
dom första 5 dagarna under attack dieten gick jag ned 2.7 kg. nu har jag ätit dieten sammanlagt i 13 dagar och gått ned 4 kg :D
finns boktips på en sjukt intressant bok i minblogg som han som utformade dieten har skrivit. står så sjukt bra fakta i den om vikt rent generellt.

Vicky M said...

Gud vad kul! ska bli kul atts e hru det går här :)

ska kolla in bloggen :)
kram