Sunday, January 08, 2012

Movie-night

En festnatt i Turning Torso byttes ut mot en lugn kväll med McFish, Karro, girl-snacka och en film :)

Black Water var filmen ikväll. En australiensisk film som påstås vara "2000-talets motsvarighet till Hajen". Njae, inte riktigt. 1h25minuter, som i och för sig går ganska fort, men som samtidigt känns lite lång. Man sitter och stör sig på en massa saker i filmen, som "man själv hade gjort bättre" och samtidigt känns den då ganska overklig. Men ja, en ganska bra film att se om man vill snacka eller göra annat, men kolla på film..hehe..
A terrifying tale of survival in the mangrove swamps of Northern Australia
Har varit en del filmkvällar den senaste tiden, men har inte skrivit något om filmerna, så här kommer en liten update :)

Sanctum:
James Cameron är regisören och det är väl ett tecken på att filmen kommer vara bra. Baserad delvis på verkliga händelser, med riktigt bra scenery. Bra scener och bra handling. Filmen är lång och lyckas hålla sig spännande hela vägen utan att egentligen ha någon kärlekshistoria med. Verkligen sevärd
!
An underwater cave diving team experiences a life-threatening crisis during an expedition to the unexplored and least accessible cave system in the world.

The Bounty Hunter
Min absoluta hatskådis Jennifer Aniston. Vet inte varför jag har "turen" att på senaste tiden få se en massa filmer med henne i huvudrollen (Horrible Bosses sist). Denna film var rolig, jag störde mig inte lika mycket som vanligt på henne, men hon var fortfarande jobbig och filmen hade säkert varit mycket bättre utan henne. En kul film, men trodde den skulle vara bättre när jag såg trailern. Gerard Butler spelar den andra huvudrollen.
A bounty hunter learns that his next target is his ex-wife, a reporter working on a murder cover-up. Soon after their reunion, the always-at-odds duo find themselves on a run-for-their-lives adventure.

Trespass:
Nicole Kidman Jag älskar Nicole, men förstår inte varför de ska göra till denna fula, tråkiga hemmafru i alla hennes senaste filmer. Hon som är så vacker egentligen. Denna film är intressant och känns annorlunda. Den fångar en och man vet aldrig vad som kommer härnäst. Man undrar ända in i slutet hur det egentligen ligger till. Den känns dock lite lång, en del slötid som hade kunnat tas bort. Fast den bara är 91min lång så känns den som över 2h. Nicolas Cage har den andra huvudrollen. Cam Gigandet från Burlesque spelar en av bi-rollerna.
As they're held for ransom, a husband and wife's predicament grows more dire amid the discovery of betrayal and deception.
xoxo,
Vicky

No comments: