Sunday, January 15, 2012

Paus från Malmö kanske?

DRAAAAMA. Shit asså, gårdagen. Känsliga ämnen, känslor, absinth, tequila, shots dryckeslekar och mer alkohol. Explosiv mix. Vad hade vi förväntat oss. Känns som drama förföljer mig på senaste tiden. Förfesten blev känslosam... Shit asså hur tjejer kan göra drama ur egentligen inget som ingen annan. Känner verkligen att jag kanske borde ta en paus från denna stad och alla lösa "relationer" som jag har på just nu och bara låta allt och alla lugna ner sig.


Någon gång efter 1 beställde vi en taxi och Jag, Fia och Kaytan drog till Étage. Värsta kön, säkert typ för 1h minst. VIP-kön var tom, så självklart säger jag att vi går dit. Kaytan ba "men vi har jue inga kort och Fia är inte ens tillräckligt gammal". Halvt lyssnade på Kaytans protester klackade tjejerna efter mig in på VIP:en. "Välkomna!" - "Tack :)". Och så var vi inne, utan någon jävla kö. leg-kontroller eller något. Och 25-års gräns my ass, de flesta där inne är ändå typ runt 21år. Har jag inte sagt innan att jag inte köar?! Eller hur var det Elina? :P


Étage var trevlig och var i säng typ runt 5. Och ännu en gång borde jag vara förbjuden i närheten av elektronik när jag dricker. Speciellt SMS och Facebook. Just for the record.

xoxo,
Vicky

3 comments:

Anonymous said...

Naprawdę super jest oglądać Twoją dupę z wieśniackim tatuażem. Po kim jak po kim, ale po Tobie spodziewałąm się trochę więcej klasy i szacunku do samej siebie. Ten tatuaż jest okropny.

Vicky M said...

kazdy ma prawo miec swoje zdanie :)

GlamPuss said...

Yep. We don't do lines.