Friday, January 13, 2012

Skakiga ben & armar

Actic my love. Jag älskar verkligen gymmet och löpbandet. Fast jag känner mig lite krasslig idag, så är träning inget som hoppas över. Precis som Elina så anser jag att man ska träna när man är sjuk, svettas ur bakterierna och man mår verkligen bättre. Pencillin eller inte. Dock är det viktigaste att man anpassar träningen den dagen till formen man är i. Är man sjuk så ska man absolut nte köra på 100%, men lite lugnare tränng på löpbandet, eller lättare vikter på det personliga gymprogrammet, eller varför inte ta det lite lugnt på cross-trainern?

Glam Puss -
My tight little ass
Glam Puss -
Jag tränar ALLTID när jag är sjuk

Jag tänkte ta 10km på löpbandet och sedan köra mitt gymprogram, men kände typ mig supertorr i halsen och benen var tunga, så nöjde mig med 5km på ca 30min. Och sedan mitt gymprogram och så lite magövningar. När jag kom in i omklädningsrummet så skakade både mina armar och ben = då vet man att man fått in en bra träning :)

Sedan bev det bastun ett ganska bra tag. Det var skönt att värma musklerna ordentligt, då jag haft en hel del träningsvärk efter combaten, både i baksida rygg, baklåren och rumpan.


Tränar ni när ni är sjuka?

Topp: Nike
Tee: Wrap
Byxor: Rhönisch
Skor: New Balance

xoxo,

Vicky

4 comments:

GlamPuss said...

yesssss haller HELT med! Och som du sager, superviktigt att ANPASSA traningen!

Anonymous said...

Swietnie wygladasz :)

Vicky M said...

dziekuje :)

Johanna said...

Så länge jag ej har feber så kan jag träna :) Men aldrig med feber!!