Tuesday, March 06, 2012

Att fuska med Dukan

Överlag är jag väldigt nöjd med Dukandieten. Fast jag inte går ner lika mycket som Elina (nästan 12kg på 3 månader är HELT amazing), så går det neråt. Jag har jue varit ute på resande fot ganska mycket så 4kg på 5 veckor är kanske inte så dåligt, eller 4kg på 2 veckor, sedan har jag hållit vikten +/- 4hg. Har dock, som det lätt blir när man reser, fuskat. Det är inte lätt att hålla en no fat, only protein & veggies diet när man är utomlands, bor på hotell eller är på stan mer än 12h om dagen, så det är verkligen positivt att vikten höll.

Därtill har jag varit sjuk, vilket aldrig är kul. Började inlägget med att skriva att dieten är bra överlag. Jag är inte helt övertygad på den eftersom man inte äter någon frukt. Ja, många frukter har mycket socker, de behöver man inte äta, men jag fuskar. Jag anser att utan C-vitamin och andra vitaminer blir man bara sjuk hela tiden, så jag har lagt till kiwi, färskpressad grapefruit/apelsinjuice (på morgonen) och eventuellt max 1 grönt äpple/dag.Men med kiwi boostar jag mitt c-vitaminförråd.

xoxo,  
Vicky

1 comment:

Amonazon said...

Hejsan, tack för titten i min blogg.
Jag äter en multivitamintablett dagligen, har jag gjort sen jag startade med Dukan, men ingen frukt.
4 kilo på 5 veckor tycker jag är bra, särskilt som du äter frukt, har varit sjuk och har varit på resande fot
Jag började ju för över ett år sedan och på 6 månader gick jag ner 21 kilo, sen höll jag mig lugn ett bra tag tills jag satte fart igen 1 januari.
Nu har jag gått ner 22,6 kilo och är snart i mål.
Så jag skulle vilja påstå att Dukanmetoden fungerar!