Saturday, March 31, 2012

Limpistolen och Jag

Jag är helt död. Kom precis hem efter att ha varit hemma i ca 10 minuter sammanlagt idag. Först var jag och fixade lite ärenden inne i stan och käkade lunch på Redfellas (ABC med mozzarella istället för bacon) och sen klockan halv 3 har jag befunnit mig i min lägenhet och fixat och donat. Ett antal timmar gick åt mosaik och limpistol. Blev lite limmad och bränd ett antal gånger, men nu sitter kantranden där den ska i svart mosaik. Och eftersom det inte skulle vara någon fog, så fick man först dela hela mosaiken 1x1cm för sig och sen limma en efter en på en sträcka på nästan 5m... Känns som om jag borde ha tagit en hantverkare till detta precis som vi gjort för större delen av lägenheten, men "jag kan själv" gick före idag..hehe..

Sen har jag fixat med lite andra saker, packat upp glas och porslin osv. Ska bli så skönt att flytta in snart. Typ bara internet som måste bli inkopplat, så kan jag flytta in :) Nu är det bara smågrejjer som ska fixas. Vi väntar på mosaik till köket, som inte räckte, då jag bestämde mig för en annan design och den beställs från Italien, så det tar tid :/ Men det är sådant man kan göra när man redan bor där jue :) Inte så farligt att ha folk springade hs sig, hantverkare är ju snabba på att fixa :)


Så, NEJ, jag ska inte ut någonsatns idag, håller på att ladda ner The Ultimate Fighter från inatt. Dominick Cruz är jue en av lagledarna, så det är extra nice att kolla. Jag älskar den killen, helt fucking amazing!
xoxo,  
Vicky

No comments: