Monday, March 05, 2012

Jag fick ligga mycket

Jag är HEEELT slut. Sen klockan 2 har jag och min mamma varit iväg och shoppat. XXXLutz var först på schemat. Ja, det blev en massa interior saker, men det viktigaste var att jag fick ligga. MYCKET. Tillslut hittade jag sängen jag ville ha. Stod mellan en Carpe Diem Malö, Lectus Balance eller sängen som jag tillslut valde en Ruf Composium KTA. Såååååå fin, så jag blev kär - ja utseendet är viktigt. Min mamma var dock lagom glad och hade säkert sett att jag valt Lectusen istället som låg på ca halva priset i jämförelse.

Pluset med Ruf Composium var att vi kunde få den inom en vecka, medan man på de andra måste vänta 4-5 veckor. Glömde dock min mobil i bilen, så kunde inte ta något foto, så ni får vänta och ha tålamod :P

Ruf Betten är tyskarnas motsvaright till svenska Hästens sängar, inte så välkänt i Sverige, men superstora i Tyskland och Österrike bl.a.
RUF Betten – En serie mycket speciella sängramar som tillverkas i Tyskland, håller mycket hög kvalitet, pryder sovrummet och fyller sin funktion i många år. Präglad av lyxkänsla och mycket uppseendeväckande design.
Sedan åkte vi till IKEA och köpte lite köksskåpinredning. Var hemma strax innan 21... TRÖTT!

xoxo, 
Vicky

2 comments:

GlamPuss said...

Ahhh vad harligt! Alskar att shoppa hemgrejer, fast jag inte gjort det pa flera ar... Haha ager ju bara klader for tillfallet! Lilla gypsyn hehe...

Vicky M said...

haha... möbler behöver man inte äga om andra gör det ;)