Thursday, March 29, 2012

Welcome to Planica! :) - Wednesday


Jag vet att alla hade önskat inlägget på engelska, men though luck, de får använda Google Translate ;)

Blev ingen sömn natten innan, då jag hade ett supertidigt flyg från Berlin klockan 6.45 på morgonen (fotot är från typ 5.30 på morgonen....) , så gick Follow Me transporten redan klockan 3 på morgonen från Szczecin. Taxin hämtade mig 2.40. Flög först Berlin Schönefeld - Köln/Bonn där jag hade typ 3h innan flyget till Klagenfurt avgick. Köln/Bonn är typ den sämsta flygplats som finns om man har tid att döda. Inga bra caféer eller restauranger att sitta på, inga eluttag och skitslött internet (gratis var det iaf).

När jag landat i Klagenfurt så kom David och hämtade mig. Bra med personlig chaufför...hehe... Körde mig till vårt pensionat för de kommande 5 nätterna i Kranjska Gora och jag la mig direkt för att sova i ca 2h innan Iskrus ringde och väckte mig. Runt 19 dök Iskrus och Ania upp, skitsura för att de fick paya 60€ för taxin från Villach, vilket ja, var en överdrift, men men... Vi stack till Kotnik, pizzerian som ALLA går till med den bästa pizzan som finns som heter Antiskleroza. Finns en nackdel dock, sjukt mycket vitlök, så har man planer på att hångla efteråt så får man nog ta med sitt objekt dit och trycka i honom lite också...haha...

På kvällen bev det VOPA pub som hade karaokekväll :P Vissa av våra kompisar ställde upp..haha.. Vissa var bra, vissa var mindre bra ;) Blev dock som vanligt en ganska kort kväll. Man måste jue vara fit för resten av nätterna ;) 

To be continued...

xoxo,  
Vicky

2 comments:

Malin said...

Haha nice! Blir nästan lite sugen på att följa med igen. Ni verkar ha haft det superkul

Vicky M said...

ys, vore kul! det får du göra! *tycka*