Saturday, December 26, 2009

Natalia Vodianova - En Askungssaga


Supermodellen, Karl Lagerfeld's musa, och Calvin Klein's ansikte utåt, ryska Natalia Vodianova. Jag gillade henne inte till en början, men har lärt mig att tycka om den ryska supermodellen's utseende med tiden. Natalia är därtill gift med den überrike Lord Justin Portman, med vilken hon har 3 barn och hon räknas som en av de rikaste kvinnorna i Storbritannien.

Tittade precis på en doumentär om henne på SVT, på ryska såklart, dock med svensk text. Men måste säga att jag blev mycket förvånad över hur pass mycket jag förstod, speciellt när Natasha (smeknamnet) och hennes familj pratade :) Verkar som om mina rysklektioner ger resultat och min rysklärare skulle vara stolt över mina utanför universitetet studier ;)

Därtill skrev Patty till mig på Facebook-chatten om när jag komer ner till Oberstdorf för backhopparveckan, och hon blev ledsen att jag inte gör det :( Själv blev jag faktiskt glad att hon skrev till mig :) Patty är Martin Schmitt's flickvän, och en tjej som jag verkligen gillar mucho. Förövrigt är hon kanske inte så poppis, då de flesta tycker att hon har näsan i vädret och är ganska förmer, men vi två har klickat väldigt bra :)
xoxo,
Vicky

1 comment:

Anonymous said...

Vicky, czym zajmuje sie dziewczyna Martina tzn. jaki ma zawod?
pozdro

Krystyna.