Sunday, December 18, 2011

Fira Nyår i Malmö eller Stockholm :) *TIPS*Hur många av er vet fotfarande inte vad de ska göra på nyår? Jag är en av er!

Campadre har just nu en kampanj ihop med Marriott där man kan välja 2 eller 3 nätter över nyår i Stockholm eller Malmö för endast 1990kr (2980kr för 3 nätter) i Deluxe dubbelrum. (valet att ta dessa dagar över jul finns också 24:-26:e).

Renaissance by Marriott Malmö
2 övernattningar för 2 personer I Deluxerum, frukostbuffé samt -20% på Restaurang Rosen Bar & Dining för otroliga 498 kr per person och natt. Renaissance Malmö Hotel ingår i den världsomfattande hotellkedjan Marriott och erbjuder en hög servicenivå i en stilfull miljö. Hotellet ligger bara 5 minuters promenad från Malmö centralstation, och är beläget vid det charmiga Lilla torg i hjärtat av Malmö. Rummen har trägolv och är stilfullt inredda. Samtliga rum erbjuder lyxiga sängar, te, kaffe och badrockar mm.

Courtyard Stockholm by Marriott
Efter Julstressen och inför nyårsfesten är det perfekt tidpunkt att ta in på ett hotell i city och undvika städning och matlagning för att istället koppla av och bara njuta av varandra. Vad kan vara en bättre start på det nya året? Nu kan du välja på tre olika incheckningsdatum som alla inkluderar nyårsnatten och kostar 498 SEK per natt och person. Courtyard by Marriott Stockholm är ett nytt modernt hotell som erbjuder fri tillgång till hotellets gym. Hotellet är beläget på Kungsholmen intill natursköna Rålambshovsparken, inom gångavstånd från stadens centrum och nära till både buss och tunnelbana.
Boka HÄR
xoxo,
Vicky

No comments: