Thursday, December 22, 2011

Kattis tog min oskuld


Kajsa Bergqvist har figurerat stort i tidningarna de senaste dagarna iom att hon kommit ut. Min syn på det hela fick ni här. Själv var jag hos Kattis igår, först var vi och åt på Hai. Laxtartar, sojabönor och lax och kimchispett. Riktigt gott, men sjukt lite fick man igår. Maten höll kanske på att ta slut? Men men, gott iaf.

Sedan begav vi oss till Kattis för att göra julgodis. Kattis fick ta min julgodis oskuld, för jag har aldrig i hela mitt liv gjort julgodis, bara julbak. I Polen överhuvudtaget så gör man inte godis till jul, utan man bakar bara en massa både småkakor, cheesecake, och stora vanliga kakor.

Igår blev det iaf glöggbollar och knäck. Fast Kattis knäck tar typ 10 gånger så lång tid som kokboken säger och de blir som kola..haha... men goooda :D Oki då, som en blandning mellan kola och knäck då :P


Lite syskonkärlek fick man också uppleva, jag skratta så jag grät, Kattis respons. "Calle, va fan se vad du gör med henne? Det är bara när du dyker upp som hon blir så där fnittrig!" - Vilket inte alls var sant, ni skulle bara se vilken "bråk" de hade, jag höll på att kissa på mig..haha.. Så det så Kattis! ;)



Brukar ni göra julgodis?

xoxo,
Vicky

No comments: