Monday, April 09, 2012

Sunny Planica! :) - Friday

I really love this boy

Dags för nästa del, Fredagen.  Sovmorgon. Vilket var underbart då tävlinarna skulle börja 14 eller 15. Vi vaknade ganska tidigt iaf och begav oss in till centrum (typ 100m ...haha..), satte oss på Old Pub, njöt av gamla, redan fulla norrmän och tog en latte mot vår bakis-het. Eller ja, Ania körde på öl. Vad är en semester om man inte kan dricka innan lunch ;)


 Blev lite drama, what a surprice... Drama som följd av det som hände under gårdagskvällen och jag blev jävligt besviken på folk, men men det är väl sånt man får ta ibland. 
 

Tog shuttlen upp till backen med Tad och Sarah och vi drog upp i liften för att ta oss högst upp och ta flygfoton. Det var jue en helt underbar dag, strålande sol (så man t.o.m såg ut som Batman efteråt ;P) . Robi Kranjec vann före Simon Ammann och Martin Koch.



Ännu en kväll var kommen för att gå ut. Dansade satan och hade sjukt kul. Tjejerna hade sina megaspan, så de ville tvunget vara på en viss sida av dansgolvet, jag var väl mindre road av detta, vilket även fick mitt humör att gå lite åt fel håll. Typ hela polska laget var ute och ja, ibland får man hålla sig lite i skinnet...hahaha... Ska inte gå in på detaljer, men det finns vissa saker man inte borde göra, men det är inte alltid så lätt när man har denna saker typ på sig hela tiden...

 
To be continued...

xoxo,  
Vicky 

Delta i påsktävlingen HÄR!

No comments: