Thursday, December 31, 2009

Ditt Kärleksastro för 2010

VÄDUREN
21 march – 20 april
Ditt 2010: Sommaren blir ett härligt äventyr för din del. Här har du fantastiska förutsättningar så unna dig en sommar precis som du vill ha den. Planera för din skull. Resten av 2010 blir mindre passionerat, mer en jämn lunk.
Kärlek: God planering och genomtänkta mål ger ett vettigt kärleksliv och dessutom ett sexliv som blir avsevärt bättre under året.
Pengar: Du väljer att vara sparsam, utom under sommaren. Din ekonomi mår bättre än förut men du vill känna dig trygg och därför slösar du inte.

OXEN
21 april – 21 may
Ditt 2010: Nu har du chansen att lära dig nya saker. Satsa på att vidareutbilda dig eller plocka upp nya intressen så utnyttjar du dina fördelar till max under 2010. Att resa är också helt rätt.
Kärlek: Du satsar mer på dina vänner än du satsar på kärleken. Ibland hamnar du i lägen där du blir tvungen att välja.
Pengar: 2010 ser väldigt lovande ut för din del. Du gör fina affärer och kan kanske skaffa en helt ny inkomst. Granska dina intressen, något av dem kan visa sig oväntat lönsamt.

TVILLINGARNA
22may – 21 june
Ditt 2010: Ta inte i för hårt. Dina egna ambitioner kan ge dig bekymmer, året blir bättre om du tar en sak i taget och accepterar att det periodvis inte händer något vettigt. Sommaren blir fin med gott om nöjen och andra glädjeämnen.
Kärlek: De små detaljerna blir avgörande. Våren blir romantisk men i övrigt handlar 2010 mer om vardagsliv och praktiska ting.
Pengar: Du kan göra bra affärer under sommaren men i övrigt blir 2010 ett stillsamt år utan några extra slantar. Du måste ha tålamod.

KRÄFTAN
22 june – 22 july
Ditt 2010: Du får ett spännande år med många utmaningar. Tempot blir högt och det handlar mycket om materiella ting som till exempel karriär och pengar. Du hinner också med många resor och ett livligt nöjesliv.
Kärlek: En fin försommar och en härlig höst ger dig ett riktigt bra kärleksår. Du vågar visa vad du längtar efter och det lönar sig omedelbart.
Pengar: Rätt år för shopping, handel och smarta investeringar. För det mesta har du turen med dig så 2010 blir ett bra år för din plånbok.

LEJONET
23 july – 23 august
Ditt 2010: Särskilt under första halvan av året är du rena energibomben, det finns ingenting du inte klarar av. Våga satsa men räkna inte med stöd från omgivningen, för den varan blir det sorgligt lite av.
Kärlek: Du får en rätt så fin sommar men hösten blir svår. Du granskar ditt kärleksliv och bestämmer dig för att ställa högre krav. Lönsamt i längden.
Pengar: Du förbättrar din ekonomi, inte via tur utan via hårt slit och smarta besparingar. Rätt år för att granska de fasta utgifterna noga.

JUNGFRUN
24 august – 23 september
Ditt 2010: Ett år av glittrande nöjen, spännande resor och nya beslut väntar dig. Du tacklar världen utan rädsla och får förmodligen ett fantastiskt år. Bland annat hittar du många nya vänner och kanske även nya intressen.
Kärlek: Inget dramatiskt år men hösten har äkta glöd. För dig som är singel slår kärleken till då, om den inte gjort det innan.
Pengar: 2010 blir ett synnerligen lönsamt år för dig. Karriären går riktigt bra och ekonomin går ännu bättre. Dina instinkter leder dig rätt.

VÅGEN
24 september – 23 october
Ditt 2010:
Sommaren blir spännande men resten av året blir ganska vardagligt. Det handlar om arbete, familjeliv och alla dessa småsaker som livet ofta cirklar kring. Ett år utan kriser, och ett år utan höjdpunkter.
Kärlek: Ett stillsamt år utan större passion väntar dig. Sakta men säkert förbättras ditt kärleksliv men det blir periodvis ganska osexigt.
Pengar: Du lägger grunden för en bättre framtida ekonomi men just under 2010 händer egentligen inte så mycket. Möjligen en flytt under hösten.

SKORPIONEN
24 october – 22 november
Ditt 2010:
Du har massor av fina projekt framför dig men ganska ont om energi, särskilt första halvåret. God planering hjälper, särskilt om du i den lägger in tid för ren avkoppling. Ett roligt men ansträngande år. Kärlek: Den här hösten blir något i särklass. Resten av året blir ganska bra men hösten bjuder på ren passion och en otrolig hetta. Pengar: Ett lyckosamt år som ger dig oväntat många möjligheter att få bättre ekonomi. Du snubblar också över ovanligt många fina fynd när du shoppar.

SKYTTEN
23 november – 21 december
Ditt 2010:
Ett sportigt år som blir ganska trevligt på den privata fronten. Men du är missnöjd med ditt yrkesliv och där finns det en risk att felsatsningarna avlöser varandra. En festlig sommar piggar upp och inspirerar.
Kärlek: Ont om höjdpunkter men förr all del också ont om kriser. Det handlar om det inre, du tänker väldigt mycket på kärlekens betydelse.
Pengar: Fint år för investeringar, särskilt i större saker som långsamma sparformer, hus eller eget företag. Att tänka framåt lönar sig.

STENBOCKEN
22 december – 20 januari
Ditt 2010:
Du söker efter omväxling, nöjen och äventyr och detta blir ett riktigt glittrande år. Sommaren blir lite av en besvikelse kanske men det uppvägs av att allt annat blir bättre än du väntat dig.
Kärlek: 2010 blir ett fint år och höjdpunkten blir en otroligt romantisk höst. Just då är ditt kärleksliv värdigt en Hollywoodfilm.
Pengar: Ett riktigt lönsamt år som bjuder på fina affärer, bra karriärmöjligheter och en rejäl portion tur där det räknas. Din plånbok blir avsevärt fetare.

VATTUMANNEN
21 januari – 18 februari
Ditt 2010: Det är viktigt att du inte stressar. Ibland känns året långsamt och då måste tempot få vara lågt ett tag även om du längtar efter nöjen, fart och upplevelser. Sommaren ger dig nya möjligheter.
Kärlek: Större delen av året går det hyggligt med kärleken men under hösten inträffar en kris. Inte roligt, men det är vägen till mer passion.
Pengar: Du värderar andra saker högre. Detta blir ett känslosamt år. Din ekonomi förbättras stadigt men det är som sagt inte det viktigaste för dig.

FISKARNA
19 februari – 20 mars
Ditt 2010:
Äventyret väntar. Du satsar på nöjen, äventyr och resor samtidigt som det går riktigt bra för din karriär. Detta är ett lyckoår för dig och du lyckas med nästan allt du företar dig. Dessutom är du extra charmig.
Kärlek: Ett fint år även om du ibland har svårt att hinna med kärleken. Hösten blir romantisk och dessutom kan det vara dags för ett riktigt stort beslut.
Pengar: Turen är på din sida så detta är ett utmärkt år för små affärer, spontan shopping och försäljning av gamla prylar.

xoxo,
Vicky

3 comments:

Anonymous said...

Pгetty gгeat рost. Ι
just stumbled upon your blog аnd ωantеԁ to ѕay thаt
I have reallу loved browsing your blog posts. After all I'll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

Stop by my page ... stretch mark cream for acne scars

Anonymous said...

Thіs pоst iѕ invaluablе. Hoω can I
fіnd οut moгe?

Fеel freе to ѵiѕit my wеb site; home small business
Also see my site: stay at home jobs

Anonymous said...

I was curious if you ever considered changing the page layout of your blog?
Its very well written; I love what youve got to say.

But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
Youve got an awful lot of text for only having 1 or two images.
Maybe you could space it out better?

Feel free to surf to my homepage ... long distance relationship stories