Friday, December 11, 2009

I know I look good :P

Ja, jag är vaken. Klockan är strax efter åtta och jag har sovit knappa 4 timmar. Och nej, ingen väckarklocka (ja, om man inte vill kalla Berni för det ;P).

Iaf ryska julfesten igår då. Var lite styvt i början, Flo började med att vara sur och påpeka "Ja, den enda som du tycker är snygg är Thomas, det är den enda du vill ha". Broderlig kärlek, hur underbart är inte det. Detta fortsatte egentligen genom hela kvällen att Flo hela tiden påpekade något om mig och Thomas. Thomas och jag, ja, vi är det vi är. Och där har väl funnits något från allra första början, som kanske inte har fallit alla i smaken (minst sagt hans flickvän, i nuläget ex).

Och jag kan inte hjälpa det att jag tycker om att leka med killar, så att skifta mellan Flo och Thomas under kvällens gång var inga problem..haha.. Dock väldigt good girl skiftning, vilket inte betyder hångla med ena brodern och sedan hoppa till den andra och tillbaka.

Efter 2 begav vi oss till Stadtcafé, då hade jag väl haft en längre dance-session med Thomas, så Flo var sur och bestämde sig för att han skulle hem och inte med mig, Caro, Markus och Thomas. På Stadtcafé blev det andra puckar, fast så fort jag och Thomas började med något så kom Caro och skulle "snacka" med honom, så att han inte skulle dansa och jag blev bara mer och mer vansinning, för i helvete heller att jag tänker "tävla" med hans ex (som btw inte har en chans). Till slut bad jag Markus att börja dansa med Caro, vilket gjorde att Thomas blev helt ledig just for me ;) Och ni kan jue gissa själv hur det slutade. "VICKY!!! Sluta..hihi..." För hans ex var där vilket jue var snällt av honom, fast jag vet jue inte om jag som ex hade tyckt det var någon skillnad på om mitt ex dansade med en tjej och kysste henne eller att han totallt hängde på henne och kysste henne på halsen istället... Tja... Caro stack iväg på "toa" ganska snabbt, och Thomas följde efter, sedan fick han sig antigen en predikan eller fick be om ursäkt i ca 30 minuter till henne. Och då fick jag nog och kom på att jag nog kan sluta vara sur på Berni, så jag SMS:ade honom och då var jue Thomas glömd ;) Markus var jue inte heller jätteglad då ahn egentligen ville dansa med mig och inte Caro, och när Caro stack på "toa" med Thomas efter så såg Markus sin chans, jag är dock duktig på att slinka undan duktigt. Christian träffatde jag också pch Alois kom och störde mitt i hela spektaklet på ett "konstigt" sätt vilket genast resulterade i frågorna "Hur VÄL känner ni varann?".

Caro tvingade iaf med Thomas hem dock (de cyklade) och ville egentligen sticka utan ens att säga hejdå, hon typ skyfflade ut Thomas...tough luck girl, för Thomas gick in igen och sa ordentligt hejdå till mig.

Jag förstår inte det här med ex som inte kan släppa taget. Han är inte din längre, släpp det. Fick även reda på att det är en cliché att falla för/gilla blondiner, därför gör han inte det. Lite konstigt sätt att visa det på..haha... Det är faktiskt lite roligt med T för han har aldrig varit med en blondin. Fast som han sa själv när han sa hejdå. "Maybe I´m afraid, ones I´ve had a blonde, I never wanna go brown again :P"
Jag tog en taxi hem med Markus (ja, jag hem till mig och han till sig). Men med tanke på all skumpa med Red Bull som jag drack så kunde jag typ inte sova, så nu knappa strax efter halv åtta blev jag väckt av Berni, som messade mig, maaah, han är sååå fin :)


xoxo,
Vicky

No comments: