Thursday, February 02, 2012

Dag 1 av "Jag kan Dukan"

Dag 1 av Dukan var faktiskt överraskande lätt. Hade inga sug på något eller så. Frukosten var jobbigast då jag tycker om att få i mig något fyllande, som 1,5 fralla, så att bara dricka yoghurt med 2msk havrekli kändes lätt, så tog några skivor skinka till.

Kvällsmat blev ungsstekt lax med dill och vitlök, något som jag skulle kunna äta en vanlig dag. Är jue inte så glad vid side-dishes som potatis och liknande. Det jag saknade är dock att jag inte får lov att äta grönsaker, typ rädisor till keson eller tomater. Men så ser det ut i attackfasen, bara proteiner.

Det andra som är jobbigt för mig är att jag ska dricka 1,5l vatten, d.v.s. en Ramlösa flaska om dagen. Det är mycket för mig om jag inte är och tränar. Blir typ 2,5l dryck om dagen sammanlagt med te, kaffe och Red Bull (man får lov att dricka light drycker).

Något annat jag märkt är att jag springer på toa stup i kvarten, men det är väl den stora mängden vatten som man dricker.
Btw. ni som har kört Dukan, Attackfasen är jue 1-10 dagar, hur många körde ni? Jag tänkte ta en vecka, eller ska jag ta hela 10 dagar? 

xoxo, 
Vicky

4 comments:

Elina said...

Kolla in kostnadsfritt hur många dagar du ska vara i attack här: http://www.dukandiet.co.uk/ :)

Lycka till nu tjejen!! Puss

Vicky M said...

tack gumman! ska kolla!

maria said...

är det inte sjukt mkt socker i redbull?
jag drack light ibörjan men min kropp fick värsta upp o ned gångarna av det.
jag som ätit ett tag nu vet hur jobbigt det där med vattnet var hehe men nu efter 2 veckor så vill jag dricka vatten igen :D
testa ta ett stort glas vatten till varje måltid och ha med en sportflaskamed vatten i väskan =)

Vicky M said...

sockerfri dricker jag. man får lov att dricka light läsk etc. d.v.s. sötningsmedel är tillåtna.

Mitt största problem emd vatten är att jag inte dricker så mycket, men har vatten med mig hela tiden.