Saturday, February 04, 2012

Melodifestivalen Del 1 - Loreen är såå bra!

Själva startfältet var ganska dåligt. Jag bad Loreen om en räddning och visst satan räddade hon hela första delfinalen med sin Euphoria. Dead By April var också bra, förutom den där killen som skriker ett anatal gånger lite här och var i låten. Någon chans att de kan skippa honom till finalen?


Marie Serneholt borde skaffa sig en stylist... eller sparka den hon har. Kändes som hon körde en Jessica Andersson och försökte vinna röster med att visa allt. Precis som i Jessicas fall funkade det inte. Marie tog 9:e plats...sista.

Gissade rätt gällande andra chansen också typ. Förutom Sean Banan, bra underhållning, men inget annat. Thorsten Flink gick också till andra chansen. Jag gillade låten. Afrodite måste jag kommentera lite snabbt. Det kändes som Never Let It Go, både sångmässigt och klädmässig. Welcome Back to Melodifestivalen år 2000...eller när det var.

Och Ana Gina var en miss, besvikelse.  Helt enkelt skittråkig, men kanske var det nerver? Jag ger henne en chans till i nästa veckas program. De andra programledarna borde dock kunna detta, så ett fett minus till de.

Vad tyckte ni andra? Kollade ni?

xoxo,  
Vicky

4 comments:

Linn - Norge said...

Loreens låt var fantastisk! Og jeg er helt enig med det du skrev om Afro-dite.

Anonymous said...

Fan. Missar ju hela svenska uttagningen, kan man kolla pa det nagonstans pa nätet baby?

PS. Gällande lipsen, det där var tidigt pa morgonen, typ 06, far alltid svullna läppar da, har inte gjort dem nu pa 7 manader, senast gjorde jag ju Juvederm och är mer nöjd med Juve än med Restylane. För mig passar det bättre. När gjorde du sist? Pussssssss

Andrea

Miss C said...

Hoppas verkligen hon tar hem hela skiten!!!

Anonymous said...

sun tv serials online
Pretty! This has been a really wonderful article. Many
thanks for providing these details.