Friday, February 17, 2012

Var bekväm i din kropp

Efter att ha fixat mina ögonfransar idag begav jag mig iväg på 90 minuters Ma Uri massage. Det är en helt underbar massage form (första gången för mig idag) som verkligen får en så himla avslappnad och tar ut alla ens spänningar. Man är dock naken, så personligen hade jag aldrig gått till en manlig massör. Det är verkligen ett tillfälle där man måste vara bekväm i sin kropp, eftersom man känner sig så utlämnad. Musiken i rummet var någon form av hawaiians hyllningsmusik men även "Somewhere over the rainbow" spelades.
Tror nog att det känns konstigt för de flesta människor när de ska klä av sig helt inför en främling, men tror även att med massagens gång så blir ni så avslappnade att ni inte ens tänker på att ni är nakna tillslut.

Personligen är jag en person som är väldigt bekväm i mig själv, har inga problem med att vara naken, för att inte tala om byta om eller springa runt i underkläder bland folk. Det rör mig typ inte det minsta . Så det är bara båg att man måste ha en Victoria´s Secret modell kropp för att vara bekväm i sin nakenhet. Sova naken är typ det bästa som finns. Back to the nature typ..hehe..


Ma-uri massagen som är en polynesisk massage och kroppsterapi. Den speciella kombinationen av flödande beröring, rytmisk rörelse och musik skapar ett tillstĺnd där du kan släppa spänningar i din kropp och komma till ro i dig själv. Du kommer att känna lättnad och glädje i HELA DIG inte enbart i muskler och leder.

xoxo,  
Vicky

No comments: