Thursday, February 09, 2012

Myyys med ansiktsbehandling :)

Ansiktsbehandlingar är något av det mysigaste som finns. Jag påbörjade idag en kur hos Exuviance om 6 kurbehandlingar som jag ska göra med 2 veckors mellanrum. 

Glykolsyra är en naturlig fruktsyra och utvinns alltså ur frukter. Den används för att revitalisera hyn genom att avlägsna gamla, döda och skadade hudceller.  Med tiden och solexponering så sker en gradvis nedgång i hastigheten som gamla celler lämnar hudytan och ersätts av nya celler. Detta resulterar i ett lager av döda hudceller vilket gör att huden får ett åldrat utseende. Glykolsyra penetrerar det översta hudlagret kallat epidermis, där det försvagar de bindande egenskaperna hos lipiderna, den limliknande substans som håller fast hudcellerna vid ytan, och tillåter alltså de döda hudcellerna att ramla av. Huden under har ett fräschare, hälsosammare utseende med mer färg och lyster. Med hög koncentration och långvarigt användande kan AHA-syran även påverka de djupare hudlagren, och öka hudens produktion av kollagen och elastin vilket reducerar rynkor och fina linjer ännu mer.

Efter AHA-syran fick jag ha på mig en guldmask i 15minuter.

Exuviance Guldmask 

En mjukgörande antioxidantmask. Guldmasken jämnar ut hudens struktur och ger huden lyster. Guldmasken innehåller en blandning av polyhydroxyacids (PHA) som är den nya generationen frukt- och sockersyror. Tillsammans med A-C och E-vitaminer och extrakt av grönt te ger den en intensiv anti-åldrande effekt! Passar alla hudtyper, även känslig hud.


xoxo,  
Vicky

No comments: