Jag tycker det är synd att vi inte har riktiga "bruncher" här i Sverige. I USA var jag jue på en hel del olika. Det finns nice bruncher på restauranger, som den vi var på American Tap Room med mina fina töser. Sen har vi vår crazy brunch i New York på Bagatelle.
Och i LA körde vi en nice brunch hemma hos Jennifer & Luis med äggröra, pannkakor, sallad, tortillas, potatissallad, guacamole etc. och såklart mimosas och skumpa.
Och i Österrike körde vi också med champagnefrukost/brunch på the Penz i Innsbruck ett antal gånger. Ja, det känns helt enkelt som om Sverige har lite att lära...
New York
Nej, nu ska jag iaf iväg och käka lunch med Ewa och Marcin inne i stan :) Räkna dock inte med någon skumpa här inte, vi vet jue hur det gick när jag skulle beställa vin till lunchen i Stockholm #alkisvarning.
xoxo,
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM
Och i LA körde vi en nice brunch hemma hos Jennifer & Luis med äggröra, pannkakor, sallad, tortillas, potatissallad, guacamole etc. och såklart mimosas och skumpa.
Och i Österrike körde vi också med champagnefrukost/brunch på the Penz i Innsbruck ett antal gånger. Ja, det känns helt enkelt som om Sverige har lite att lära...
New York
Nej, nu ska jag iaf iväg och käka lunch med Ewa och Marcin inne i stan :) Räkna dock inte med någon skumpa här inte, vi vet jue hur det gick när jag skulle beställa vin till lunchen i Stockholm #alkisvarning.
xoxo,
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM
No comments:
Post a Comment