Tuesday, October 23, 2012

Do you love oysters?


Ostron är typ Guds gåva till mänskligheten. Så himla gott. Beställde in en stor skaldjursplateau på Johan P. och så några extra ostron (jag och Linda tyckte att de man fick var för få). Ett gott Austrialiensiskt vitt vin till och sparkling water så kunde vi njuta i några timmar. Gillar ni ostron? Jag äter de helst med lite vinäger med rödlök.

Efter det begav vi oss för några drinkar på TGI Friday's och sen drog Linda med mig in "för ett sista glas rött" MelloJello... Klockan 1 när de stängde tog vi en taxi hem...haha... Riktigt lyckad kväll dock, supermysigt och supertrevligt :) 


xoxo, 
Vicky
 Follow Me on Twitter VicktoriaM

2 comments:

Heponimake said...

Ostron? Har aldrig vågat testa faktiskt... Ser så läskiga ut! Är det verkligen gott? Kan du inte förklara på ett ungefär hur det smakar? Är det inte slemmigt?
Kram

Vicky M said...

det är lite salt, slemmigt är det inte, svårt att förklara, men jag vet att jag första gången fick en chock på hur pass oslemmigt det var jämnfört med vad jag förväntade mig :)

Personligen gillar jag konsistensen för att den är så mjuk på något sätt. Vill egentligen jämföra med något, men helt ärligt så har jag nog aldrig ätit något som ens är i närheten :) Prova! :)