Saturday, October 13, 2012

You either Love Me or You Hate Me


Mediokert är inget ord som man förknippar med mig, eller lagom. Typ aldrig. Jag som person är väldigt rak och mig själv typ alltid. Här kör vi inga spel eller falskhet. Jag är en person som folk aldrig tycker sådär om, antingen älskar du mig eller så hatar du mig. Många uppfattar mig som om jag har näsan upp i vädret och är snorkig och ja mitt yttre sätt kan kanske uppfattas så om man inte känner mig, men så är det absolut inte och folk som lär känna mig säger oftast hur förvånade de blev för de hade en helt annan uppfattning om mig innan de "kände mig".

 Älskade Elina har skrivit världens finaste inlägg om min i sin blogg (GlamPuss USA hjärta Vicktoria Murawska). Här är en del:
Ord som för mig beskriver Vickan:
Vän, champagne, Mercedes, shopping, lojal, glamour, independent, resor, blondin, flexibel, New York, high heels, Los Angeles, bloggerska, Polen, journalist, backhoppning, killar, Gucci, omtänksam, skönhet, långa naglar, party animal…

Vad som är kul är att Helén kommenterade Elina's inlägg och det stämmer så bra in på vad jag skriver (del av Helén's kommentar)
Första ggn jag läste hennes blogg (för länge sedan) så tänkte jag “Nä men nej, oj vilken diva!” Sen har jag läst lite då o då men näää….. Jag som INTE har svårt för människor men kom på en sak – Hon är så rak så det skriker om det, som jag inte är van att möta o idag rådiggar jag henne! :) <3 span="span">
The question is: 
Do You Love Me or do You Hate Me? 

xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

4 comments:

GlamPuss USA said...

GlamPuss USA loves you! ;)

Heponimake said...

Ja du gumman - du är du o det är just det som är så underbart! Grejen är den att man måste nog läsa lite om dig innan man kommer in mer "på djupet" eller vad man ska säga?

Som jag skrev inne hos Elina så rådiggar jag dig idag! :D

KRAM

Tasja said...

I hate you ;)

Puss på dig!

Vicky M said...

haha..tack Jossan :P

och tack töser <3