Thursday, October 11, 2012

Så öm med natural slim massage


 Vi vill alla förbättra något hos oss själva och så länge vi mår bättre av det så :) Förutom att jag fixar mina läppar, så har jag nu köpt en 6 veckors massagekur av natural slim massage, som ska avlägsna celluliter och ojämnheter i huden. Nu har jag tur, som fast jag inte är smal inte har så mycket celluliter på låren, men jag HATAR mina lår, så all minskning är välmottagligt. Kör iofs en helkroppskur med även armar och stuss, som ni vet älskar jag mina behandlingar..hehe...

Natural slim massage ska jag nu som sagt gå på måndag till fredag under 6 veckor. Låter kanske skönt, men ont gör det, inte hela tiden och överallt, men...  Händer, olivolja och sugproppar är det enda som används. Resultat kommer såklart :)
 
 

xoxo, 
Vicky 
Follow Me on Twitter VicktoriaM

2 comments:

elin said...

superbra :D

Unknown said...

Du skriver att du fått behandling hos Natural Slim Massage. Även jag har gjort samma behandling, men helt utan resultat. Jag är bara nyfiken på om hon lyckades med dig, eller om du har kvar dina celluliter - trots hennes garanti om resultat. Du får gärna skriva en kommentar till mig på ahus369@gmail.com.
Tack!