Wednesday, October 31, 2012

Håroljor

Jag vet att många av er prisar Moroccan Oil till skyarna, personligen tycker jag att den är ganska skit. Jag provade den dock efter att ha använt Kérastase Elixir Ultime, som enligt mig är Guds gåva till människan..typ. Har aldrig använt någon produkt som jag varit så kär i och tro mig jag har använt och testat mycket.

Igår när jag var hos frisören så köpte jag enolja ur den nya serien. Det är alltså fortfarande Elixir Ultime men med tillsatser som är speciella för olika hårtyper och därtill är de berikade med parfymdofter. De kostar runt 300kr online, 350kr hos frisörer, men de räcker sjukt länge. Jag vet att jag älskade min vanliga Elixir Ultime, så jag hoppas att den göra som jag köpt är minst lika bra, annars får jag återgå till den "vanliga" guldiga.

Den gröna (som jag köpte) med doften Kenzo Flower: OLÉO-COMPLEXE + IMMORTAL MORINGA för damaged hair
Med extrakt av Immortal Moringa - känt som “Livets Träd”, vars koncentrat innehåller höga halter av olika näringsgivande vitaminer och mineraler som är vitala för ett optimalt välmående hår.
Oleo-Complexe teknologi som omfattar en kraftfull kombination med essentiella fettsyror och ämnen välkända för sina mjukgörande egenskaper.
En lätt formula som skänker essentiella näringsämnen åt ett försvagat hår.

Den lila: OLÉO-COMPLEXE + MILLENIUM ROSE för fine & sensitized hair
Med extrakt av Millenium Rose - en ros med ursprung i Provins i Frankrike som är legendarisk för sina exceptionella egenskaper. Bland annat är den är rik på antioxidant som hjälper att bekämpa fria radikaler, orsakade av exempelvis UV-strålning.
Genom en oerhört lätt formula skänks en anpassad mängd näring utan att tynga ner håret.

Den rosa med en doft av Chanel Mademoiselle OLÉO-COMPLEXE + IMPERIAL TEA förcolour-treated hair
Med extrakt av vitt te rikt på antioxidanter, hjälper Imperial Tea till att förhöja intensiteten hos ett färgat hår.
En formula med en rik konsistens som skänker antioxidanter åt färgat hår
xoxo, 
Vicky
Follow Me on Twitter VicktoriaM

No comments: